ZwedenWeb

Verblijf in Zweden

Hotels

In de grotere steden zijn ruim voldoende hotels te vinden in alle prijsklassen. In kleinere plaatsen is de keuze vaak wat beperkter, maar vrijwel altijd is er in de omgeving wel een hotel te vinden waar je kunt overnachten. Op meer afgelegen plaatsen vindt je vaak een Turist- of Fjällhotell. Vooral voor de periode van half juni tot eind augustus is het raadzaam om ruim van te voren te reserveren.

Lees verder... »

Hostels, jeugdherbergen en budgethotels

Zweden beschikt over uitstekende jeugdherbergen/hostels. Deze jeugdherbergen (vandrarhem) vind je in het hele land. De twee grootste jeugdherbergcentrales zijn STF (Svenska Turistföreningen) en SVIF (Sveriges Vandrarhem i Förening). Je kunt via ZwedenWeb ook direkt een overnachting in een jeugdherberg of hostel boeken.

Lees verder... »

Campings

Zweden heeft ruim 600 campings, de meeste hiervan zijn te vinden op de website van de Zweedse campingbond (SCR): http://www.camping.se. Ook geeft de SCR jaarlijks gratis gidsen uit in diverse talen, waaronder Nederlands.

Lees verder... »

Een vakantiehuisje huren

Een mooi huisje gelegen aan de bosrand of aan een glinsterend meer? Of misschien toch een huisje in Stockholm? Wat voor vakantiehuis je ook zoekt, in Zweden is het te vinden.

Lees verder... »

Bed & Breakfast

Ook in Zweden is het aantal Bed & Breakfast accommodaties de laatste jaren flink toegenomen. In heel Zweden vind je reglematig bordjes met "Bed & Breakfast", "B&B", "Rum att hyra" of "Rum".

Lees verder... »

Overnachten op een boerderij

Bo på Lantgård is een organisatie van boerenbedrijven die overnachtingen op hun boerderij aanbieden. Op deze boerderijen wordt het boerenbedrijf nog steeds uitgeoefend en dat geeft een extra dimensie aan jeverblijf.

Lees verder... »

 

Advertentie
Advertentie

ZwedenWeb Partners

Stena Line - Comfortabel naar Zweden vanaf €84 (retour, incl. auto)

Interhome - Ruim 1.000 vakantiewoningen in heel Zweden

Novasol.nl - Het grootste aanbod van vakantiehuizen in Zweden

© Copyright 1996 - 2020, ZwedenWeb
Over privacy, affiliate links & cookies | Afilliate partners: TradeTracker, Skimlinks en Awin.com
Sitemap
×