Verblijf in Zweden

Volg ZwedenWeb

Verblijf in Zweden

Verblijf in Zweden

Hotels

In de grotere steden zijn ruim voldoende hotels te vinden in alle prijsklassen. In kleinere plaatsen is de keuze vaak wat beperkter, maar vrijwel altijd is er in de omgeving wel een hotel te vinden waar u kunt overnachten.
Op meer afgelegen plaatsen zijn de Turisthotell en Fjällhotell te vinden. Vooral voor de periode van half juni tot eind augustus is het raadzaam om ruim van te voren te reserveren.

Lees verder... »

Appartement in plaats van hotel

Tijdens een stedentrip naar Stockholm, Göteborg of Malmö gaat meestal een aanzienlijk deel van het budget op aan hotelkosten. Wilt u echter meer geld overhouden voor andere activiteiten, dan is het huren van een appartement of een vakantiewoning een goed idee: het huren van een appartement is soms wel 50% voordeliger dan een hotel.

Lees verder... »

Hostels, jeugdherbergen en budgethotels

Zweden beschikt over uitstekende jeugdherbergen/hostels. Deze jeugdherbergen (vandrarhem) vind je in het hele land. De twee grootste jeugdherbergcentrales zijn STF (Svenska Turistföreningen) en SVIF (Sveriges Vandrarhem i Förening).

Lees verder... »

Campings

Zweden heeft ruim 600 campings, de meeste hiervan zijn te vinden op de website van de Zweedse campingbond (SCR): http://www.camping.se. Ook geeft de SCR jaarlijks gratis gidsen uit in diverse talen, waaronder Nederlands.

Lees verder... »

Een vakantiehuisje huren

Een mooi huisje gelegen aan de bosrand of aan een glinsterend meer? Of misschien toch een huisje in Stockholm? Wat voor vakantiehuis je ook zoekt, in Zweden vind je het.

Lees verder... »

Bed & Breakfast

Ook in Zweden is het aantal Bed & Breakfast accommodaties de laatste jaren flink toegenomen. In heel Zweden vindt u reglematig bordjes met "Bed & Breakfast", "B&B", "Rum att hyra" of "Rum".

Lees verder... »

Overnachten op een boerderij

Bo på Lantgård is een organisatie van boerenbedrijven die overnachtingen op de boerderij aanbieden. Op deze boerderijen wordt het boerenbedrijf nog steeds uitgeoefend en dat geeft een extra dimensie aan uw verblijf.

Lees verder... »

 

Booking.com