ZwedenWeb

Appartement in plaats van hotel

Tijdens een stedentrip naar Stockholm, Göteborg of Malmö gaat meestal een aanzienlijk deel van het budget op aan hotelkosten. Wil je echter meer geld overhouden voor andere activiteiten, dan is het huren van een appartement of een vakantiewoning een goed idee: het huren van een appartement is soms wel 50% voordeliger dan een hotel.

Het vinden van een geschikt appartement is eenvoudig, misschien veel eenvoudiger dan je dacht. Bijvoorbeeld op de site Wimdu.nl, daar vindt u een groot aanbod met appartementen in alle mogelijke stijlen, prijsklassen. Er zijn appartmenten voor twee personen, maar ook voor bijvoorbeeld 8 personen.

Een woonkamer in een Wimdu appartement.

Een woonkamer in een Wimdu appartement.

Foto: Wimdu

Voordelen van boekingen via Wimdu

De belangrijkste voordelen van Wimdu voor u als reiziger zijn:

  • Controle op locatie - Om de kwaliteit te garanderen, controleert Wimdu de accommodaties op locatie. Na een eerste controle op locatie blijft Wimdu de accommodaties door het jaar heen controleren om ervoor te zorgen dat de kwaliteit wordt gehandhaafd.
  • Recensies van gasten - Wimdu vraagt gasten die onlangs in een Wimdu-accommodatie hebben overnacht om een recensie over de accommodatie achter te laten voor toekomstige gasten. Hierdoor krijg je snel een up-to-date beeld over de kwaliteit en ligging van het appartement.
  • Je bent verzekerd - Wimdu heeeft de host en hun accommodatie tot € 500.000 tegen schade verzekerd, dus je hoeft je geen zorgen te maken tijdens je verblijf.
  • Goedkoper dan een hotel - Misschien wel de belangrijkste reden: een verblijf in een Wimdu appartement is goedkoper dan een hotelkamer, soms maar liefst 50% goedkoper. 

Wilt u meer weten? Kijk dan op Wimdu.nl.

Reacties op deze pagina

© Copyright 1996 - 2018, ZwedenWeb
Privacy & cookies | Sitemap
×