ZwedenWeb

Een vakantiehuisje huren

Een mooi huisje gelegen aan de bosrand of aan een glinsterend meer? Of misschien toch een huisje in Stockholm? Wat voor vakantiehuis je ook zoekt, in Zweden vind je het.  

Een vakantiehuis zoeken

Natuurhuisje.nl

Het zoeken van een geschikt vakantiehuis is eenvoudig. Op de site van Natuurhuisje.nl vind je vele prachtig gelegen vakantiehuizen in heel Zweden.
» Kijk snel op natuurhuisje.nl

Een Interhome vakantiehuis in Småland.

Een Interhome vakantiehuis in Småland.

Foto: Interhome

Interhome

Met vakantiehuizen in 32 landen is Interhome een van de grootste aanbieders van Europa. In Zweden hebben zij meer dan 750 vakantiehuizen waar je uit kunt kiezen. 

» Bekijk het aanbod nu op Interhome.nl

Lokale VVV

Wanneer je een huisje in een bepaalde regio zoekt, kan je ook contact opnemen met de lokale VVV (Turisbyrå) in die regio, want de meeste VVV's in Zweden bemiddelen tussen huiseigenaren en eventuele huurders. 

Prijzen

De prijzen voor de huur van een vakantiehuis liggen ongeveer tussen €250 en €1000 per week.

Tip: boek op tijd

Wacht niet tot het laatste moment met het boeken van een huisje. Door tijdig te boeken bespaar je soms wel meer dan €100 en bovendien bent je er zeker van dat je ideale vakantiehuis nog beschikbaar is. Kijk snel op natuurhuisje.nl of interhome.nl!

Aanbevolen pagina's

Reacties op deze pagina

 • Monica

  Monica Geplaatst op zondag 3 juni 2018 om 9.29 uur 10

  Ik zou graag willen weten of er huizen verhuurd worden voor grotere groepen. Ik ben lid van een natuurwerkgroep en wij gaan elk jaar met een groep van ongeveer 20 personen een vogel reis maken. Nu ben ik me in zweden aan het orienteren maar vind niets voor grotere groepen. In welke regio zijn we het beste om de meeste vogels te kunnen spotten ? Of weet u een site waar ik wel deze informatie vinden kan.
  Hartelijk Dank Monica Blom

  • Redactie ZwedenWeb

   Redactie ZwedenWeb Geplaatst op maandag 4 juni 2018 om 8.37 uur 00

   Hallo Monica,

   Voor accommodatie voor groepen van 20 personen kan je waarschijlijk het beste kijken naar groepsaccommodaties, in Zweden meestal "konferensanläggning" genoemd. Een ander alternatief is een camping waar ze trekkershutten hebben, dan zou je een aantal van deze hutten kunnen huren.

   Het spotten van vogels is niet echt mijn specialiteit en ik denk dat het er ook heel erg vanaf hangt welke vogels je wilt zien. Een van de meest bekende plaatsen is echter Falsterbo Fågelstation, in Skåne, Zuid-Zweden.
   Ik denk dat je voor meer informatie het beste contact kan opnemen met de Zweedse Ornitologische Vereniging: http://www.birdlife.se

   Met vriendelijke groet,
   ZwedenWeb

   Jasper Metselaar

Reacties op deze pagina

© Copyright 1996 - 2019, ZwedenWeb
Privacy & cookies | Sitemap
×