ZwedenWeb

Een huis of vakantiewoning kopen

Een (vakantie)huis in Zweden

Wie zijn hart verpand heeft aan Scandinavië met zijn rust en prachtige natuur, de vaak heerlijke zomers en de strenge winters met veel sneeuw, kan zeker eens overwegen om een huis in Zweden te kopen. De prijzen, zeker op het platteland, zijn er in het algemeen redelijk te noemen. Maar voordat je deze keuze maakt zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Lees verder... »

Woordenlijst bij het kopen van een huis in Zweden

Wanneer je een huis wilt kopen in Zweden is het makkelijk wanneer je de begrippen en afkortingen in de huisbeschrijvingen (op internet of bij de makelaar) begrijpt. Onderstaande woordenlijst bevat een groot aantal begrippen en afkortingen die je tegen kunt komen tijdens je huizenjacht in Zweden.

Lees verder... »

Insito - De Zwedenspecialist

Insito – De Zwedenspecialist kan je helpen bij het vinden van je droomhuis, het vertalen van objectbeschrijvingen, het regelen van bezichtigingsafspraken, het vertalen van het koopcontract en ondersteuning na de verkoop. Wanneer je zelf een huis hebt gevonden dat niet bij de aangesloten makelaars te koop staat, kan je uiteraard ook gebruik maken van Insito's diensten.

Lees verder... »

 

Een (vakantie)huis in Zweden.
Een (vakantie)huis in Zweden.
Advertentie
Advertentie

ZwedenWeb Partners

Stena Line - Comfortabel naar Zweden vanaf €84 (retour, incl. auto)

Interhome - Ruim 1.000 vakantiewoningen in heel Zweden

Novasol.nl - Het grootste aanbod van vakantiehuizen in Zweden

Reacties op deze pagina

© Copyright 1996 - 2020, ZwedenWeb
Over privacy, affiliate links & cookies | Afilliate partners: TradeTracker, Skimlinks en Awin.com
Sitemap
×