ZwedenWeb

Een Zweedse droom?

Zweden, land van eeuwig zingende bossen, adembenemende stilte en heel veel ruimte. Zou het niet fantastisch zijn om in dit prachtige land een (vakantie)huis te bezitten?

's Ochtends op je eigen veranda van je prachtige huis de zon over de boomtoppen zien schijnen, een eekhoorn, een ree of zelfs een eland in het bos achter je huis zien lopen?

De aanschaf van een tweede woning is een investering in uw toekomst, juist in Zweden. De huizenprijzen liggen beduidend lager dan in Nederland, hetgeen de aanschaf van een huis in Zweden iets makkelijker maakt dan bijvoorbeeld in Spanje, Frankrijk of Italië.
De huizenprijzen zijn momenteel weer flink in de lift en vaak staan huizen slechts korte tijd te koop, maar nog steeds is de Zweedse huizenmarkt interessant voor liefhebbers uit Nederland en België.

Een huis in Zweden
Een huis in ZwedenFoto: Insito - De Zwedenspecialist

Een tweede huis in Zweden kan een aantrekkelijke optie zijn om aan uw pensioen te bouwen. Werkt u door tot uw 67e? Of gaat u een aantal jaren eerder met pensioen door uw huis in Nederland te verkopen om lekker te gaan rentenieren in uw afbetaalde huisje in de heerlijke natuur van Zweden? Misschien een aantrekkelijke gedachte?

Of misschien hebt u al jaren overwogen voor uzelf te beginnen? Een camping, een hotel, een boerenbedrijf, een bouwbedrijf, een bakkerij? Er zijn vele mogelijkheden in Zweden om een eigen bedrijf te starten of een goede baan te krijgen.
Het is echter van belang om de Zweedse mogelijkheden niet door een al te roze bril te bekijken.
Ondernemersmogelijkheden in Zweden zijn gunstig, maar houd er rekening mee dat men ook in Zweden meer belang heeft bij technici, verpleegkundigen en hoogopgeleiden dan bij de zoveelste campinghouder of hotelier.

Insito – De Zwedenspecialist kan u helpen uw Zweedse droom te verwezenlijken zonder de realiteit uit het oog te verliezen.​​

Hoe werkt Insito – De Zwedenspecialist?

Op de website van Insito – De Zwedenspecialist staat een basisaanbod aan huizen en bedrijven die in Zweden te koop staan. Het merendeel van deze objecten is als advertentie op onze website geplaatst door Zweedse makelaars. Daarnaast zijn er soms particulieren die hun huis adverteren op onze website. Wij zijn echter nooit de verkopende makelaar en kunnen dus altijd onafhankelijk advies geven bij de geadverteerde huizen. 

Wij ondersteunen dus kopers van een tweede huis, maar tevens kunt u bij ons terecht voor ondersteuning bij uw emigratie of wanneer u in Zweden een bedrijf wilt starten. Ook in dat geval geldt: wij kennen de instanties, de wetgeving en de cultuur. Voor zowel de aankoop van een huis, uw emigratie of het starten van een eigen bedrijf, kunt u onze ondersteuning inhuren in de vorm van Dienstverleningspakketten.

Inmiddels bieden wij tevens een payroll constructie voor diegenen die naar Zweden emigreren maar (voorlopig) nog blijven werken voor hun Nederlandse werkgever. Meestal is het voor de werkgever lastig om een niet-ingezetene nog gewoon een salaris te betalen. Wij nemen dan die taak over door de medewerker op onze payroll te zetten. Neem gerust even contact met ons op om deze optie te bespreken.

Met de aanschaf van een Basismodule Dienstverlening (€495,-) verzekert u zich al van de elementaire ondersteuning van Insito – De Zwedenspecialist bij de oriëntatie op de aankoop van een huis in Zweden of bij de eerste stappen rondom uw emigratie. Wij helpen u – afhankelijk van het soort Dienstverleningspakket dat u hebt afgesloten – bij het vinden van uw droomhuis, het verduidelijken van objectbeschrijvingen, het regelen van bezichtigingsafspraken, het vertalen van het koopcontract en ondersteuning na de verkoop, het schrijven van een ondernemingsplan, de aanvraag van een persoonsnummer, etc. 

Bezoek onze website voor meer informatie over onze ondersteuning en een leuk aanbod van huizen in Zweden. Wij zijn u graag van dienst!

Insito - De Zwedenspecialist
Langedijk 23
7958 PJ  KOEKANGE
Tel. 06 - 51816009
[email protected]
www.dezwedenspecialist.nl

Advertentie

ZwedenWeb Partners

Stena Line - Comfortabel naar Zweden vanaf €65 (retour, incl. auto)

ANWB Vakanties - Spannende Autovakanties naar Zweden

Interhome - Ruim 1.000 vakantiewoningen in heel Zweden

Reacties op deze pagina

  • Jan en Jolanda

    Jan en Jolanda Geplaatst op maandag 13 september 2021 om 14.34 uur 00

    Hej hej Eddy Dankjewel voor je reactie! Inmiddels hadden wij je ook gevonden en kan je een berichtje in je mail verwachten! Groet, Jan en Jolanda

Reacties op deze pagina

© Copyright 1996 - 2024, ZwedenWeb
Over privacy, affiliate links & cookies | Afilliate partners: TradeTracker, Skimlinks en Awin.com
Sitemap
×