ZwedenWeb

Insito Real Estate

Een Zweedse droom?

Zweden, land van eeuwig zingende bossen, adembenemende stilte en heel veel ruimte. Zou het niet fantastisch zijn om in dit prachtige land een (vakantie)huis te bezitten?

's Ochtends op je eigen veranda van je prachtige huis de zon over de boomtoppen zien schijnen, een eekhoorn, een ree of zelfs een eland in het bos achter je huis zien lopen?

De aanschaf van een tweede woning is een investering in uw toekomst, juist in Zweden. De huizenprijzen liggen beduidend lager dan in Nederland, hetgeen de aanschaf van een huis in Zweden iets makkelijker maakt dan bijvoorbeeld in Spanje, Frankrijk of Italië.
Voor de goede orde, ook in Zweden heeft men last van de economische crisis. Weliswaar staat de huizenmarkt niet zo onder druk als in Nederland, maar de jaren waarin een woning zo maar 10 procent meer waard werd, zijn voorbij. Zeker in 2011 is een einde gekomen aan de stijging van de prijzen op de Zweedse huizenmarkt. Inmiddels zijn er diverse regio’s waar de prijsstijgingen geheel tot stilstand zijn gekomen of er zelfs sprake is van een lichte daling van de prijzen.

Maar toch kan een tweede huis in Zweden nog steeds een aantrekkelijke optie zijn om aan uw pensioen te bouwen. Werkt u door tot uw 67e ? Of gaat u een aantal jaren eerder met pensioen door uw huis in Nederland te verkopen om lekker te gaan rentenieren in uw afbetaalde huisje in de heerlijke natuur van Zweden? Misschien een aantrekkelijke gedachte?

Of misschien hebt u al jaren overwogen voor uzelf te beginnen? Een camping, een hotel, een boerenbedrijf, een bouwbedrijf, een bakkerij? Er zijn vele mogelijkheden in Zweden om een eigen bedrijf te starten of een goede baan te krijgen. 
Het is echter van belang om de Zweedse mogelijkheden niet door een al te roze bril te bekijken. 
Ondernemersmogelijkheden in Zweden zijn gunstig, maar houdt u er rekening mee dat men ook in Zweden meer belang heeft bij technici, verpleegkundigen en hoogopgeleiden dan bij de zoveelste campinghouder of hotelier.

Insito Real Estate kan u helpen uw Zweedse droom te verwezenlijken zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Hoe werkt Insito Real Estate?

Insito Real Estate werkt samen met een aantal kantoren van Svensk Fastighetsförmedling, de grootste makelaarsketen van Zweden. Het woningaanbod van een aantal van deze makelaars in diverse regio´s in Zweden vormt het basisaanbod van Insito Real Estate. Wij ontvangen van een aantal makelaars een provisie. Deze provisie is een percentage van de gebruikelijke courtage die de verkopende partij afdraagt aan de makelaar. Als Nederlandse klant betaalt u in die gevallen dus geen hogere prijs voor het huis dat u koopt, het kost u dus niets extra .

Sinds enkele jaren bestaat een steeds groter deel van ons aanbod van huizen en bedrijven uit advertenties van particulieren en incidentele makelaars. Met deze particulieren en makelaars is geen verdere samenwerkingsovereenkomst gesloten. Om die reden is Insito Real Estate de laatste jaren overgegaan op het aanbieden van ondersteuningsdiensten in de vorm van Dienstverleningspakketten.

Met de aanschaf van een Basispakket Dienstverlening (€ 297,50) verzekert u zich al van de elementaire ondersteuning van Insito Real Estate bij de aankoop van uw huis in Zweden of bij de belangrijkste stappen rondom uw emigratie. Wij helpen u – afhankelijk van het soort Dienstverleningspakket dat u hebt afgesloten – bij het vinden van uw droomhuis, het vertalen van objectbeschrijvingen, het regelen van bezichtigingsafspraken, het vertalen van het koopcontract en ondersteuning na de verkoop. U zult niet schrikken van de prijs.

Tevens bieden wij een Filmservice. Soms zult u zelf niet zomaar in de gelegenheid zijn om af te reizen naar Zweden. Wij reizen met regelmaat naar Zweden en kunnen op die momenten voor u een film-impressie maken van een of meerdere huizen. U krijgt zo een goede indruk van het huis, de omgeving, de buren, de verkeersdrukte en u kunt daarna bepalen of het betreffende object een reis waard is. Afhankelijk van de reisafstand en reistijd kost een filmimpressie u € 150,- tot € 275,-.

Bezoek onze website en laat u verrassen door het uitgebreide aanbod van meer dan 400 objecten.


Insito Real Estate
Eddy van Tolie
Booyenverlaat 3
7908 EE  HOOGEVEEN
Tel. 06 - 51816009
[email protected]
www.insito.nl

Reacties op deze pagina

© Copyright 1996 - 2018, ZwedenWeb
Privacy & cookies | Sitemap
×