ZwedenWeb

ZwedenWeb biedt bedrijven, organisaties en particulieren de mogelijkheid om om ZwedenWeb te adverteren. Door te adverteren op ZwedenWeb bereikt je een doelgroep die geïnteresseerd is in het land Zweden, vakanties naar Zweden, Zweedse produkten en design. Kortom iedereen die belangstelling heeft voor Zweden.

Diverse mogelijkheden

Adverteren op ZwedenWeb kan op verschillende manieren:

Adverteren op ZwedenWeb helpt.
Adverteren op ZwedenWeb helpt.

Plaatsing van 1 of meer banners

Op elke pagina van ZwedenWeb is er aan plaats voor banner. Je kunt zelf bepalen op welke pagina('s) je jouw banner getoond wilt hebben (voorwaarde hierbij is wel dat er nog advertentieruimte op de pagina beschikbaar is).

Plaatsing van een advertorial

Een advertorial is een complete pagina op ZwedenWeb, waarbij je zelf de inhoud van de pagina bepaalt. Deze inhoud kan je tijdens de advertentieperiode natuurlijk altijd door ons laten wijzigen.

Specifieke wensen

Naast de twee bovengenoemde mogelijkheden, staan wij altijd open voor nieuwe ideeën. Wanneer je speciale wensen of ideeën hebt, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen.

Meer informatie of een prijsopgave?

Wanneer je een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen of waneer je meer informatie wilt ontvangen over deze of eventuele andere mogelijkheden, dan kan je contact met ons opnemen via ons contactformulier of per e-mail ([email protected]).

Advertentie
Advertentie

ZwedenWeb Partners

Stena Line - Comfortabel naar Zweden vanaf €65 (retour, incl. auto)

Interhome - Ruim 1.000 vakantiewoningen in heel Zweden

ANWB Vakanties - Spannende Autovakanties naar Zweden

Reacties op deze pagina

© Copyright 1996 - 2024, ZwedenWeb
Over privacy, affiliate links & cookies | Afilliate partners: TradeTracker, Skimlinks en Awin.com
Sitemap
×