Adverteren op ZwedenWeb

Volg ZwedenWeb

Adverteren op ZwedenWeb

Adverteren op ZwedenWeb

Adverteren op ZwedenWeb

ZwedenWeb biedt bedrijven, organisaties en particulieren de mogelijkheid om om ZwedenWeb te adverteren. Door te adverteren op ZwedenWeb bereikt u een doelgroep die geïnteresseerd is in het land Zweden, vakanties naar Zweden, Zweedse produkten en design. Kortom iedereen die belangstelling heeft voor Zweden.

Diverse mogelijkheden

Adverteren op ZwedenWeb kan op verschillende manieren:

Plaatsing van 1 of meer banners

Op elke pagina van ZwedenWeb is er aan de rechterzijde plaats voor enkele banners (maximaal 160x600 pixels). U kunt zelf bepalen op welke pagina('s) u uw banner getoond wilt hebben (voorwaarde hierbij is wel dat er nog advertentieruimte op de pagina beschikbaar is).

Plaatsing van een advertorial

Een advertorial is een complete pagina op ZwedenWeb, waarbij u zelf de inhoud van de pagina bepaalt. Deze inhoud kunt u tijdens de advertentieperiode natuurlijk altijd door ons laten wijzigen.

Specifieke wensen

Naast de twee bovengenoemde mogelijkheden, staan wij altijd open voor nieuwe ideeën. Wanneer u speciale wensen of ideeën hebt, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Voor zowel de advertorials als de banners bieden wij u inzicht in de statistieken (views en click-throughs) van uw campagne. Deze rapportage kunt u automatisch via e-mail ontvangen of u kunt deze opvragen via onze website.

Meer informatie of een prijsopgave?

Wanneer u een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen of waneer u meer informatie wilt ontvangen over deze of eventuele andere mogelijkheden, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier of per e-mail ([email protected]).