Verantwoording en dankwoord

Volg ZwedenWeb

Verantwoording en dankwoord

Tack! / Bedankt!

Verantwoording

ZwedenWeb wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt. De redactie doet haar uiterste best om er voor te zorgen dat alle informatie op deze site correct en up-to-date is.
Helaas is het niet altijd te voorkomen dat er verouderde of onjuiste informatie op de site staat. Zwedenweb, de redactie en de auteurs zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of problemen ten gevolge van onvolkomenheden op deze site.
Wanneer de redactie op de hoogte gesteld wordt van onjuistheden, zullen deze zo spoedig mogelijk gecorrigeerd worden. U kunt eventuele onjuistheden/onvolkomenheden doorgeven via ons contactformulier.

Dankwoord

Voor het maken van ZwedenWeb hebben velen hun medewerking en/of steun gegeven:

  • Karin de Beer, Fiona de Bruin-Bodde, Raymond Burgers, Hansje Cozijnsen, Henk Edelman, Bart Kila, Jaap Metselaar, Elisabeth Drion, Patricia en Marcel Molenkamp, Monica Nyberg, Irene de Veer  en Leo de Vin voor het schrijven van diverse teksten.
  • Frank en Jolanda Timmermans van Natuurfoto.net, Marcel Burger (www.marcelburger.net), Patricia Molenkamp, Mark Fokkema en Hilde voor het beschikbaar stellen van fotomateriaal.
  • Leo de Vin voor zijn werk als moderator op het ZwedenWeb forum
  • Malin Backman en Alde Metselaar Backman voor alle tijd die ik niet aan hen besteed.
  • Alle adverteerders die het bestaan van ZwedenWeb mede mogelijk maken.
  • En natuurlijk alle bezoekers van ZwedenWeb...