ZwedenWeb
Buro Scanbrit - 1967 - 2017 - 50 jaar verrassend veelzijdige vakanties.

Buro Scanbrit is al tientallen jaren de Scandinaviëspecialist van Nederland en uiteraard ook specialist op het gebied van reizen naar Zweden. Het reisaanbod van Buro Scanbrit is uitermate geschikt voor de beginnende Zwedenreiziger, maar ook voor diegenen die al jaren in Zweden/Scandinavië komen zijn er diverse reizen die je op een hele andere manier kennis laten maken met Zweden.

Het aanbod van Buro Scanbrit bestaat onder andere uit rondreizen met verblijf in vakantiewoningen, hotelrondreizen en stedentrips.
Ook wanneer je met kinderen naar Zweden wilt, ben je bij Buro Scanbrit aan het juiste adres. Speciaal voor gezinnen met kinderen heeft Buro Scanbrit een aantal speciale familievakanties in haar programma opgenomen.

Het noorderlicht tijdens Buro Scanbrit
Het noorderlicht tijdens Buro Scanbrit's Aurora Borealisreis.Foto: Buro Scanbrit

Vakantie voor het hele gezin

Een rondreis door Zweden is de beste manier om Zweden te ontdekken. Het Zweedse landschap is afwisselend en spannend voor iedereen: van de prachtige scherenkust in het zuiden via de heuvels, bossen en meren in het midden en de uitgestrekte vlaktes in het hoge noorden. Overal in het land vind je een enorm aanbod van activiteiten, natuur en cultuur. Maar bovenal is Zweden een zeer kindvriendelijk land.

Een speciale aanrader is Rondreis "Arvid", de populairste rondreis van 2022. Deze rondreis biedt het beste van Zweden voor jong tot oud. (13 / 14 of 17-daagse autorondreis incl. overtocht)

Bekijk de beste rondreizen van Buro Scanbrit

Ontdek het noorderlicht in Zweden

In Noord-Zweden ligt één van de beste plekken om het noorderlicht te spotten: het Aurora Sky Station in Abisko. Tijdens Buro Scanbrits bijzondere Aurora Borealisreis door Zweden en Noorwegen komt je langs Abisko, en ga je ook daadwerkelijk naar het Sky Station toe. Ook vanuit Kiruna heb je goede kansen om het noorderlicht in Zweden te spotten, bijvoorbeeld vanuit nabijgelegen het IJshotel!

Bekijk de speciale Noorderlicht-reizen van Buro Scanbrit

Meer reizen en ideeën?

Bezoek de website van Buro Scanbrit en ontdek Zweden op een nieuwe manier: website Buro Scanbrit

Buro Scanbrit is al tientallen jaren dé Scandinaviëspecialist van Nederland.

Advertentie
Advertentie

ZwedenWeb Partners

Stena Line - Comfortabel naar Zweden vanaf €65 (retour, incl. auto)

Interhome - Ruim 1.000 vakantiewoningen in heel Zweden

ANWB Vakanties - Spannende Autovakanties naar Zweden

Reacties op deze pagina

© Copyright 1996 - 2024, ZwedenWeb
Over privacy, affiliate links & cookies | Afilliate partners: TradeTracker, Skimlinks en Awin.com
Sitemap
×