Buro Scanbrit

Volg ZwedenWeb

Buro Scanbrit

Buro Scanbrit

Buro Scanbrit

Buro Scanbrit

Buro Scanbrit

Buro Scanbrit

Buro Scanbrit is uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor autovakanties.Buro Scanbrit is al tientallen jaren de Scandinaviëspecialist van Nederland en uiteraard ook specialist op het gebied van reizen naar Zweden. Het reisaanbod van Buro Scanbrit is uitermate geschikt voor de beginnende Zwedenreiziger, maar ook voor diegenen die al jaren in Zweden/Scandinavië komen zijn er diverse reizen die u op een hele andere manier kennis laten maken met Zweden.

Het aanbod van Buro Scanbrit bestaat onder andere uit rondreizen met verblijf in vakantiewoningen, en hotelrondreizen.
Ook wanneer u met kinderen naar Zweden wilt, bent u bij Buro Scanbrit aan het juiste adres. Speciaal voor gezinnen met kinderen heeft Buro Scanbrit een aantal speciale familievakanties in haar programma opgenomen.

Vakantie voor het hele gezin

Een rondreis door Zweden is de beste manier om Zweden te ontdekken. Het Zweedse landschap is afwisselend en spannend voor iedereen: van de prachtige scherenkust in het zuiden via de heuvels, bossen en meren in het midden en de uitgestrekte vlaktes in het hoge noorden. Overal in het land vindt u een enorm aanbod van activiteiten, natuur en cultuur. Maar bovenal is Zweden een zeer kindvriendelijk land.

Een speciale aanrader is Rondreis "Arvid", de poulairste rondreis van 2016. Deze rondreis biedt het beste van Zweden voor jong tot oud. (13 / 14 of 18-daagse autorondreis incl. overtocht)

Bekijk de beste rondreizen van Buro Scanbrit

Ontdek het noorderlicht in Zweden

In Zweden vindt u één van de beste plekken om het noorderlicht te spotten: het Aurora Sky Station in Abisko. Tijdens Buro Scanbrits bijzondere Aurora Borealisreis door Zweden en Noorwegen komt u langs Abisko, en gaat u ook daadwerkelijk naar het Sky Station toe. Ook vanuit Kiruna heeft u goede kansen om het noorderlicht in Zweden te spotten, bijvoorbeeld vanuit het IJshotel!

Bekijk de speciale Noorderlicht-reizen van Buro Scanbrit

Meer reizen en ideeën?

Bezoek de website van Buro Scanbrit en ontdek Zweden op een nieuwe manier: website Buro Scanbrit