ZwedenWeb

Autorondreis Arvid is Buro Scanbrit's meest populaire reis van 2019 en dat is niet voor niets: tijdens deze 13/14/17 of 17-daagse rondreis ondekt je het mooiste van Zweden. Tijdens deze reis heb je volop keuze uit spannende activiteiten, zoals bijvoorbeeld houtvlotvaren, berensporen zoeken en een bezoek aan Tomteland, de Zweedse woonplaats van de kerstman.

Aanbevolen door ZwedenWeb.

Zweden is de perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin en wanneer je volop van dit prachtige land wilt genieten is Arvid de perfecte rondreis.
Je reist door de schilderachtige regio Dalarna en verblijft op mooi gelegen vakantieparken. Je kunt genieten van de rust en de ruimte in de Zweedse natuur waarin je actief bezig kunt zijn. Je kunt er heerlijk zwemmen, fietsen, kanoën of wilde dieren gaan spotten.

Kortom, een heerlijke vakantie voor het hele gezin!

Beren in Orsa.
Beren in Orsa.Foto: Buro Scanbrit

Overnachtingen

Met deze reis van overnacht je in vakantieparken in Fredriksberg (3 nachten in vakantiepark Säfsen), Orsa ( 4 nachten in vakantiepark Orsa Grönklitt), Idre (3 nachten in vakantiepark Idre) en 2 nachten aan boord van de Stena Line ferries (Kiel-Göteborg).

Bovenstaande geldt bij vertrek op zondag (13 dagen). Bij vertrek op woensdag (14 dagen) verblijf je 4 nachten in Fredriksberg, 3 nachten in Orsa en 4 nachten in Idre. 

Voor de 17-daagse reis is de vertrekdag zondag of woensdag. Bij vertrek op zondag verblijf je 3 nachten in Fredriksberg, 7 nachten in Orsa en 4 nachten in Idre; bij vertrek op woensdag verblijf je 4 nachten in Fredriksberg, 7 nachten in Orsa en 3 nachten in Idre. 

Fredriksberg / Säfsen

Het heuvellandschap rond Frederiksberg is een patchwork van akkers, bos, heidevelden en meren. Vanuit Säfsen kan je te voet, per fiets of kano de natuur verkennen. In het naastgelegen meer Säfsjön kunt u zwemmen, varen en vissen. In de avond kun je tijdens een elandsafari mee op zoek naar de koning van de Zweedse bossen.

Orsa

Het vakantiepark Orsa Grönklitt ligt naast het berenpark en nabij het Siljanmeer, één van de meest geliefde vakantiebestemmingen van Zweden. Aan het meer liggen de pittoreske dorpjes Tällberg, Rättvik, Leksand en het stadje Mora. Natuurlijk mag een bezoek aan het verblijf van de Kerstman in Tomteland en Leksand Sommarland niet ontbreken! Het dorpje Nüsnäs is beroemd vanwege de roodgeschilderde uit hout gesneden Dalapaardjes: een leuk souvenir uit Zweden. 

Rendier op de Idrefjäll.
Rendier op de Idrefjäll.Foto: Buro Scanbrit

Idre Fjäll

Bij Idre, in het noorden van Dalarna wordt de natuur ruiger en de bergen hoger. De bergtoppen rondom Idre zijn ruim 1100 meter hoog. Op de hoogvlakte, even ten noorden van Idre (richting Särna) is de kans groot dat je rendieren tegen zult komen. Bezoek het Fulufjället Natuurreservaat om de gemarkeerde wandelroute te volgen naar Nupeskär, de hoogste waterval van Zweden. Net over de grens kan je het Noorse mijnstadje Røros bezoeken. Røros staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Op het park zelf kan je onder andere moutainbiken en golfen, maar ook zwemmen in het buiten- of overdekte zwembad.

Prijs en boekingen

Prijs: vanaf € 359 p.p. (incl. overnachtingen en ferryovertocht (retour) Kiel-Göteborg).

Boek deze reis nu direct bij Buro Scanbrit: http://www.buroscanbrit.nl.

Advertentie
Advertentie

ZwedenWeb Partners

Stena Line - Comfortabel naar Zweden vanaf €65 (retour, incl. auto)

Interhome - Ruim 1.000 vakantiewoningen in heel Zweden

ANWB Vakanties - Spannende Autovakanties naar Zweden

Reacties op deze pagina

© Copyright 1996 - 2023, ZwedenWeb
Over privacy, affiliate links & cookies | Afilliate partners: TradeTracker, Skimlinks en Awin.com
Sitemap
×