KRAS.NL

Volg ZwedenWeb

KRAS.NL

Klosterhavet, Bohuslän

KRAS.NL

Boothuizen langs de westkust

KRAS.NL

Kras is al vele jaren een toonaangevende naam in de reiswereld, met een uitgebreidt reisaanbod naar bestemmingen in Europa, Noord-Amerika en Azië.
Kras is aangesloten bij: ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), Calamiteitenfonds en Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. 

Uiteraard ontbreekt Zweden/Scandinavië niet in het aanbod van KRAS.NL. 

Enkele Zweden/Scandinavië (rond)reizen van KRAS.NL

Busreis Het mooiste van Denemarken 

7-Daagse excursiereis Denemarken o.b.v. ontbijt met o.a. Kleine Zeemeermin

De koninklijke Deense hoofdstad Kopenhagen, met haar rijke historie, kleurrijke haven, hippe designwinkels, trendy uitgaansgelegenheden, talloze kunstgalerijen en interessante musea is beslist één van Europa’s topsteden! We schenken uitgebreid aandacht aan de highlights van de stad en verkennen tevens de voormalige hoofdstad Roskilde met haar imposante Dom.
We bieden u ook de mogelijkheid om het mooie Malmö, in buurland Zweden.

»Lees meer op KRAS.NL

Busreis Scandinavië & Noordkaap

15-Daagse busreis door Scandinavië, met o.a. Stockholm, de Noordkaap en Oslo

Een fantastische rondreis met goed gevulde lange dagen, want u komt in streken waar de zon ’s zomers niet onder gaat! De middernachtszon op de Noordkaap is verbluffend! Scandinavië is werkelijk adembenemend: kleurrijke dorpjes waar stokvissen op houten rekken hangen te drogen, fjorden met kliffen die haaks op de zee staan, snelstromende rivieren en watervallen, berglandschappen met immense gletsjers en overal de mooiste panorama’s. Naarmate u zuidelijker komt, wordt het landschap weer groener en lieflijker. Tenslotte kunt u in de heerlijke stad Oslo de vele indrukken even verwerken.

»Lees meer op KRAS.NL

Overige Zweden-reizen van KRAS.NL

Op de website van KRAS.NL vindt u alle Zweden-reizen die op dit moment geboekt kunnen worden. Naast autovakanties en busreizen heeft KRAS.NL ook een aantal cruises in het aanbod opgenomen.  Enkele van deze cruises doen ook Zweedse steden aan.

» Bekijk het hele aanbod op KRAS.NL