ZwedenWeb

Kras is al vele jaren een toonaangevende naam in de reiswereld, met een uitgebreidt reisaanbod naar bestemmingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Kras is aangesloten bij: ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), Calamiteitenfonds en Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. 

Uiteraard ontbreekt Zweden/Scandinavië niet in het aanbod van KRAS.NL. 

De meest complete Zweden/Scandinavië rondreizen van KRAS.NL

Busreis Typisch Zweden

10-daagse rondreis naar o.a. Stockholm, Malmö en Göteborg.

Een nieuwe rondreis door het geliefde Zweden. Het land dat bij ons zeer bekend is door beroemde merken als IKEA en Volvo, maar ook door ABBA, Pippi Langkous en detectiveseries zoals Wallander. Kras.nl heeft al deze ingrediënten samengevoegd tot een geweldige reis langs bekende en minder bekende Zweedse plaatsen en bezienswaardigheden. Ga mee en bezoek het IKEA-museum, maak kennis met Zweedse tradities en geniet van het mooie landschap, geweldige steden en typische lekkernijen. Välkommen till Sverige! 

»Lees meer op KRAS.NL

Middernachtzon op de Noordkaap.

Middernachtzon op de Noordkaap.

Foto: Yan Zhang

Busreis Scandinavië & Noordkaap

15-Daagse busreis door Scandinavië, met o.a. Stockholm, de Noordkaap en Oslo

Een fantastische rondreis met goed gevulde lange dagen, want je komt in gebieden waar de zon ’s zomers niet onder gaat! De middernachtszon op de Noordkaap is verbluffend! Scandinavië is werkelijk adembenemend: kleurrijke dorpjes waar stokvissen op houten rekken hangen te drogen, fjorden met kliffen die haaks op de zee staan, snelstromende rivieren en watervallen, berglandschappen met immense gletsjers en overal de mooiste panorama’s. Naarmate je zuidelijker komt, wordt het landschap weer groener en lieflijker. Tenslotte kan je in de heerlijke stad Oslo de vele indrukken even verwerken.

»Lees meer op KRAS.NL

Overige Zweden-reizen van KRAS.NL

Op de website van KRAS.NL vind je alle Zweden-reizen die op dit moment geboekt kunnen worden. Naast autovakanties en busreizen heeft KRAS.NL ook een aantal cruises in het aanbod opgenomen.  Enkele van deze cruises doen ook Zweedse steden aan.

» Bekijk het hele aanbod op KRAS.NL

Reacties op deze pagina

© Copyright 1996 - 2019, ZwedenWeb
Privacy & cookies | Sitemap
×