Vakantie in Zweden

Volg ZwedenWeb

Vakantie in Zweden

Emiel van de Hazelhoeve in Astrid Lindgrens Värld (Met kinderen naar Zweden)

Vakantie in Zweden

Het schip van Pippi's vader: Hoppetossa (Met kinderen naar Zweden)

Vakantie in Zweden

Het sprookjesplein in Junibacken (Met kinderen naar Zweden)

Wanneer u plannen hebt om tijdens uw vakantie naar Zweden te gaan, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee zult moeten houden. Hierbij kunt u denken aan invoerbepalingen, Zweeds geld, afwijkende verkeersregels en nog veel meer.

Douanebepalingen en reisdocumenten

Hier vindt u informatie over de reisdocumenten die voor uw reis naar Zweden vereist zijn. Ook vindt u hier een overzicht van de geldende regels met betrekking tot invoer van alcohol, tabakswaren en huisdieren.

Lees verder... »

Uw huisdier mee naar Zweden

Goed nieuws voor dierenliefhebbers met een voorliefde voor Zweden: het is tegenwoordig een stuk makkelijker om uw hond of kat mee te nemen naar Zweden.
Voorheen was het noodzakelijk om een bloedproef te laten nemen en deze moest naar een Europees erkend laboratorium opgestuurd worden, waar vervolgens de hoeveelheid Rabiës-antistoffen werd vastgesteld, maar deze eis is op 1 januari 2012 komen te vervallen. Er zijn echter nog steeds een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen voordat u uw huisdier mee mag nemen.

Lees verder... »

Huur een auto in Zweden

Sixt is een van de grootste autoverhuurders ter wereld en heeft in Zweden een uitgebreid netwerk van autoverhuurlocaties. Wanneer u een auto bij Sixt huurt kunt u er zeker van zijn dat u een moderne en veilige auto meekrijgt en mochten er tijdens de huurperiode onverhoopt toch problemen ontstaan dan helpt Sixt u snel weer op weg.

Lees verder... »

Met kinderen op vakantie naar Zweden

Zweden is bij uitstek geschikt voor een vakantie met het hele gezin. Zweedse campings en hotels staan bekend als kindvriendelijk, maar dat is lang niet alles. In het hele land zijn vele activiteiten mogelijk waar u en uw kinderen veel plezier aan zullen beleven.

Lees verder... »

Reisorganisaties

Hier vindt u een aantal reisorganisaties die reizen naar Zweden aanbieden.

Lees verder... »

Het beste reisseizoen

Zweden is het hele jaar door de moeite waard, maar afhankelijk van uw wensen beschrijven we hier het meest geschikte reisseizoen.

Lees verder... »