ZwedenWeb

Per trein

Vanuit Nederland kan je met comfortabele, internationale treinen naar Zweden reizen, maar het is helaas nog niet mogelijk om via NS International een directe reis naar Zweden te boeken.

Een goed en voordelig alternatief is echter een treinreis naar Kopenhagen in Denemarken (vanaf €40,00 per enkele reis).
Vanuit Kopenhagen kan je eenvoudig met de Zweedse spoorwegen (SJ) naar alle bestemmingen in Zweden reizen. Treinkaartjes voor de trein vanuit Kopenhagen naar een bestemming in Zweden kunt u o.a. boeken via de website van SJ. (vertrekpunt Köbenhavn H)
Meer informatie: NS International en SJ

Interrail

De City Night Line naar Kopenhagen
De City Night Line naar Kopenhagen
Met een Interrail Pas kan je kiezen uit meer dan 40.000 bestemmingen in 33 landen en zelf een persoonlijk Europees avontuur samenstellen. Je kunt kiezen tussen een Interrail Global Pas, waarmee je in 33 landen, waaronder Zweden kunt reizen. Deze pas kan je ook gebruiken om van het land waar je woont naar Zweden te reizen.
Je kiest zelf welke hoeveel treindagen je wilt gebruiken binnen een bepaalde periode (bijvoorbeeld 10 dagen binnen 2 maanden). Er zijn ook passen beschikbaar voor bijv. 15 dagen zonder een vastgestelde periode.

Je kunt ook kiezen voor een Interrail One Country Pas die alleen geldig is in Zweden. Je moet dan wel zelf vervoer naar Zweden regelen, bijvoorbeeld met het vliegtuig.

Wanneer je op nog zoek bent naar reisideeën voor je treinreis, kijk dan vooral op Interrails tips met zomerbestemmingen in Scandinavië die je kunt opnemen in je treinroute .

Lees meer over de verschillende Interrail passen op https://interrail.eu.

Per bus

Flixbus heeft een voortdurend groeiend Europese busnetwerk en biedt meer dan 1.000 bestemmingen voor alle reizigers, jong en oud. FlixBus rijdt met de modernste bussen, waarin je veel beenruimte hebt, een zitplaats gegarandeerd wordt en je jouw smartphone gemakkelijk met Flixbus' snelle internet kunt verbinden.

Flixbus rijdt in Zweden op (en tussen) de volgende bestemmingen:

Advertentie
Advertentie

ZwedenWeb Partners

Stena Line - Comfortabel naar Zweden vanaf €65 (retour, incl. auto)

Interhome - Ruim 1.000 vakantiewoningen in heel Zweden

ANWB Vakanties - Spannende Autovakanties naar Zweden

Reacties op deze pagina

© Copyright 1996 - 2024, ZwedenWeb
Over privacy, affiliate links & cookies | Afilliate partners: TradeTracker, Skimlinks en Awin.com
Sitemap
×