Stena Line - met de ferry naar Scandinavië

Volg ZwedenWeb

Stena Line - met de ferry naar Scandinavië

Stena Scandinavica

Stena Line - met de ferry naar Scandinavië

Stena Germanica in Göteborg

Stena Line - met de ferry naar Scandinavië

Stena Saga op weg naar Oslo

Wanneer u heeft besloten om naar Scandinavië te gaan, is de volgende vraag vaak: "Hoe komen we in daar?".
Uiteraard kunt u met het vliegtuig (KLM,  Lufthansa of één van de andere maatschappijen) of met de auto via de bruggen, maar er zijn meer mogelijkheden om op comfortabele wijze naar Zweden of Noorwegen te reizen: bijvoorbeeld met een van de veerdiensten van Stena Line.

Kiel - Göteborg

De langste, maar tegelijkertijd meest comfortabele, route van Stena Line is de overtocht van Kiel naar Göteborg. Tijdens deze nachtelijke overtocht beschikt u over een hut, zodat u de volgende ochtend heerlijk uitgerust wakker wordt en in Göteborg aan land gaat. Voordat u van boord gaat kunt u gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet.

Tijdens de overtocht hoeft u zich geen moment te vervelen. Aan boord is live muziek, een bioscoop, een winkel, diverse restaurants en een aantal bars. Wanneer u van een gokje houdt, kunt u uiteraard terecht in het casino.

Op 19 april 2011 is op deze route de nieuwe Stena Scandinavica in de vaart genomen. Hiermee wordt uw overtocht nog comfortabeler.

Caravan gratis op alle afvaarten (tussen 18 juni t/m 10 augustus geldt er en toeslag van €25)

Informatie:
Vertrek: dagelijks om 19.00 uur in beide richtingen
Aankomst: 09.00 uur

Boek nu rechtstreeks bij Stena Line

Frederikshavn - Göteborg

De overtocht van Fredrikshavn naar Göteborg duurt ongeveer 3 uur en 15 minuten. Tijdens deze ontspannen overtocht aan boord van de Stena Jutlandica of de Stena Danica kunt u winkelen in de shop, eten in de restaurants of een drankje drinken in een van de bars.

Tip! Tijdens het hoogseizoen zijn nachtelijke overtochten aanzienlijk goedkoper dan de overtochten overdag.

Informatie:
Vertrek: dagelijks 8 keer in beide richtingen

Boek nu rechtstreeks bij Stena Line

Grenå (DK) - Varberg (S)

De overtocht van Grenå naar Varberg duurt 4 uur. De Stena Nautica is voorzien van een enkele restaurants en verschillende bars. Uiteraard kunt u aan boord ook inkopen doen in de Stena Shop.
Boek nu rechtstreeks bij: Stena Line

Frederikshavn - Oslo

Wanneer u naar Värmland of Dalarna reist, dan is de overtocht van Frederikshavn naar de Noorse hoofdstad Oslo een aantrekkelijke keuze. Vanuit Oslo is het namelijk slechts een paar uur rijden naar deze Zweedse provincies.

Deze overtocht duurt iets meer dan 8 uur en tijdens deze overtocht kunt u onder andere tax free winkelen, heerlijk eten in één van de restaurants, een film kijken in de bioscoop of bijkomen in uw hut.
Tijdens de nachtelijke overtocht is een hut verplicht, maar ook wanneer u overdag vaart kan het prettig zijn om een hut te boeken, zodat u uitgerust op uw bestemming aankomt. De hutten zijn tijdens de dagafvaarten erg voordelig geprijsd.

Boek nu rechtstreeks bij Stena Line

Stena Line, de beste ferrymaatschappij volgens de reisbranche

Ook dit jaar is  Stena Line door de reisbranche opnieuw verkozen tot beste ferrymaatschappij. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse Verenuitreiking, onderdeel van de Dutch Tourism Expo in Utrecht.