Veerdiensten van Denemarken naar Zweden

Volg ZwedenWeb

Veerdiensten van Denemarken naar Zweden

De Stena Jutlandica in Göteborg

Veerdiensten van Denemarken naar Zweden

Stena Saga op weg naar Oslo

Frederikshavn (DK) - Göteborg (S)

De schepen Stena Danica en Stena Jutlandica brengen u in 3 uur en 15 minuten  van Frederikshavn naar Göteborg. Tijdens deze overtocht kunt u eten in de restaurants, winkelen in de shop of wat drinken in één van de bars. 
Meer informatie en reserveringen: Stena Line

Grenå (DK) - Varberg (S)

In 4 uur brengt de Stena Nautica u van Grenå naar Varberg. Ook deze Stena ferry is voorzien van een enkele restaurants en verschillende bars. Uiteraard kunt u aan boord ook inkopen doen in de Stena Shop.

U kunt uw caravan gratis meenemen op dagafvaarten gedurende het hele jaar.

Meer informatie en reserveringen: Stena Line

Helsingør (DK) - Helsingborg (S)

In nog geen half uur vaart u met Scandlines van Helsingør in Denemarken naar Helsingborg in Zweden. De boten vertrekken iedere 20 minuten (en tijdens het hoogseizoen doorlopend). Het is mogelijk om een combinatieticket voor Puttgarden-Rødby en Helsingør-Helsingborg aan te schaffen.
Meer informatie en reserveringen: DirectFerries.nl of Scandlines

Veerdiensten naar Oslo

Overtochten naar Oslo (Noorwegen) kunnen  goed alternatief zijn voor bovenstaande overtochten, zeker wanneer u Värmland of Dalarna als bestemming heeft.

Frederikshavn (DK) - Oslo (N)

Aan boord van de Stena Saga kunt u, gedurende de 8½ uur durende overtocht, ook weer terecht in de verschillende restaurants en bars. Bovendien kunt u, omdat Noorwegen geen lid is van de E.U., tax-free winkelen in de Stena Shop.

Caravan gratis op dagafvaarten op maandag t/m vrijdag gedurende het hele jaar

Meer informatie en reserveringen: Stena Line

Kopenhagen (DK) - Oslo (N)

De DFDS Seaways schepen Crown of Scandinavia en Pearl of Scandinavia bieden vele faciliteiten, zoals diverse restaurants, café's, een bioscoop, voldoende activiteiten voor de kinderen en diverse conferentiemogelijkheden.
Vertrek: dagelijks om 17.00
Aankomst: de volgende dag om 09:30.

Meer informatie en reserveringen: DirectFerries.nl