ZwedenWeb

Veerdiensten van Denemarken naar Zweden

Frederikshavn (DK) - Göteborg (S)

De schepen Stena Danica en Stena Jutlandica brengen je in 3 uur en 15 minuten  van Frederikshavn naar Göteborg. Tijdens deze overtocht kan je rustig wat eten in de restaurants, lekker winkelen in de shop of gezellig wat drinken in één van de bars.

Meer informatie en reserveringen: Stena Line

Grenå (DK) - Varberg (S)

In 4 uur brengt de Stena Nautica je van Grenå naar Varberg. Ook deze Stena ferry is voorzien van een enkele restaurants en verschillende bars. Uiteraard kan je aan boord ook inkopen doen in de Stena Shop.

Gedurende het hele jaar kan je op dagafvaarten een caravan meenemen.

Meer informatie en reserveringen: Stena Line

Pearl Seaways

Pearl Seaways

Foto: DFDS Seaways

Helsingør (DK) - Helsingborg (S)

In nog geen half uur vaar je met Forsea van Helsingør in Denemarken naar Helsingborg in Zweden. De boten vertrekken iedere 20 minuten (en tijdens het hoogseizoen doorlopend). Het is mogelijk om bij Scandlines een combinatieticket voor Puttgarden-Rødby en Helsingør-Helsingborg aan te schaffen.

Meer informatie en reserveringen: Scandlines en Forsea Ferries

Veerdiensten naar Oslo

Overtochten naar Oslo (Noorwegen) kunnen een goed alternatief zijn voor bovenstaande overtochten, zeker wanneer je bijvoorbeeld Värmland of Dalarna als bestemming hebt.

Frederikshavn (DK) - Oslo (N)

Aan boord van de Stena Saga kunt u, gedurende de 8½ uur durende overtocht, ook weer terecht in de verschillende restaurants en bars. Bovendien kunt u, omdat Noorwegen geen lid is van de E.U., tax-free winkelen in de Stena Shop.

Het meenemen van een caravan is gratis op dagafvaarten op maandag t/m vrijdag, het hele jaar door.

Meer informatie en reserveringen: Stena Line

Kopenhagen (DK) - Oslo (N)

De DFDS Seaways schepen Crown Seaways en Pearl Seaways bieden vele faciliteiten, zoals diverse restaurants, café's, een bioscoop, voldoende activiteiten voor de kinderen en diverse conferentiemogelijkheden.
Vertrek: dagelijks om 16.30
Aankomst: de volgende dag om 09:45.

Meer informatie en reserveringen: DirectFerries.nl

Aanbevolen pagina's

© Copyright 1996 - 2019, ZwedenWeb
Privacy & cookies | Sitemap
×