ZwedenWeb

Logische keuze

Geniet volop van je reis naar Zweden of iedere andere Scandinavische bestemming: vlieg met SAS en ontdek aan boord al de typische Scandinavische gastvrijheid. SAS biedt je bovendien de beste verbinding. Scandinavian Airlines vliegt meerdere malen per dag rechtstreeks naar de 3 Scandinavische hoofdsteden, naar Göteborg en ook rechtstreeks naar Finland. Vandaaruit kan je even makkelijk, en voor hele aantrekkelijke tarieven, naar de kleinere Scandinavische bestemmingen vliegen. Bovendien staat SAS bekend om het geboden comfort en de volledige service voor, tijdens en na je vlucht. Dit en de stipte vertrektijden (SAS is één van Europa's meest punctuele maatschappijen) zorgt ervoor dat je reis van begin tot eind ontspannen kan verlopen. Geniet van Scandinavië op de Scandinavische manier, vlieg SAS.

Milieuvriendelijk

Iedere vorm van transport is een belasting voor het milieu. SAS is één van de luchtvaartmaatschappijen die hierin haar verantwoordelijkheid neemt. En dit al sinds haar ontstaan. Ieder jaar weer stelt Scandinavian steeds hogere eisen aan zichzelf om het milieu zo min mogelijk te schaden. Inspanningen die ervoor zorgen dat wij kunnen blijven genieten van een zuiver en groen Zweden. Respect voor de natuur zit trouwens stevig ingebakken in de Scandinavische cultuur. Zo wordt kiezen voor SAS ook een beetje kiezen voor een blijvend onaangetast Scandinavië.

Boek je vlucht

Je voordelige SAS vlucht boek je via flysas.com.

Een Airbus in de SAS vloot.
Een Airbus in de SAS vloot.
Advertentie
Advertentie

ZwedenWeb Partners

Stena Line - Comfortabel naar Zweden vanaf €65 (retour, incl. auto)

Interhome - Ruim 1.000 vakantiewoningen in heel Zweden

ANWB Vakanties - Spannende Autovakanties naar Zweden

Reacties op deze pagina

 • Redactie ZwedenWeb

  Redactie ZwedenWeb Geplaatst op dinsdag 9 april 2024 om 11.22 uur 00

  Ja, een rolstoel meenemen is geen probleem. Daarentegen is het wel verstandig om vantevoren even contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij.

  Met vriendelijke groet,
  ZwedenWeb

  Jasper Metselaar

 • anna

  anna Geplaatst op maandag 8 april 2024 om 13.38 uur 00

  Heb een vraag: Ik zit in een rolstoel kan ik deze meenemen ?

Reacties op deze pagina

© Copyright 1996 - 2024, ZwedenWeb
Over privacy, affiliate links & cookies | Afilliate partners: TradeTracker, Skimlinks en Awin.com
Sitemap
×