ZwedenWeb
 • De Hollandse Club Stockholm

  De Hollandse Club Stockholm is al decennia de club voor Nederlanders in Stockholm en de rest van Zweden om het oranje gevoel te behouden!

 • Nederlands-Zweedse vereniging in Uppland

  De Nederlands-Zweedse vereniging in Uppland heeft als doel het bevorderen van contacten tussen enerzijds Nederland en Nederlanders geïnteresseerd in Uppsala en omgeving, anderzijds Zweden en Nederlanders woonachtig in Uppsala en omgeving. Daarnaast organiseert de vereniging sociale activiteiten, zoals bijvoorbeeld een Sinterklaasfeest.

 • Scandinavische Vereniging Fryslân

  De Scandinavische Vereniging Fryslân stelt zich ten doel de belangstelling voor en de kennis van de Scandinavische landen - Denemarken (incl. Groenland en de Færöer), Noorwegen (incl. Spitsbergen), Zweden, Finland en IJsland - en de betrekkingen van deze landen met Fryslân, Nederland en andere landen te bevorderen.

 • Scandinavische Vereniging Groningen

  De Scandinavische Vereniging Groningen is een vereniging voor iedereen die belangstelling heeft voor Scandinavië voor de talen, de bevolking en de cultuur van de Scandinavische landen.

 • Zweeds-Nederlandse vereniging

  De Zweeds-Nederlandse vereniging heeft als doel: het versterken van de banden tussen Zweden en Nederland.

 • Zweeds-Nederlandse vereniging Göteborg

  Het doel van de Zweeds-Nederlandse Vereniging in Gotenburg is het samenbrengen van mensen i West-Zweden die belangstelling hebben voor Nederland.

Advertentie
Advertentie

Wanneer je een site kent of onderhoudt die volgens jou toegevoegd zou moeten worden, dan kan je dit aan ons doorgeven via het contactformulier. Wij zullen de site vervolgens beoordelen en, wanneer deze aan onze eisen voldoet, in het overzicht opnemen.

Ook zouden wij het op prijs stellen wanneer je eventuele niet werkende links aan ons doorgeeft via hetzelfde contactformulier.

ZwedenWeb Partners

Stena Line - Comfortabel naar Zweden vanaf €65 (retour, incl. auto)

Interhome - Ruim 1.000 vakantiewoningen in heel Zweden

ANWB Vakanties - Spannende Autovakanties naar Zweden

Reacties op deze pagina

© Copyright 1996 - 2024, ZwedenWeb
Over privacy, affiliate links & cookies | Afilliate partners: TradeTracker, Skimlinks en Awin.com
Sitemap
×